• Theater & podia inrichting
    Theater & podia inrichting
  • Theater & podia inrichting
    Theater & podia inrichting
  • Theater & podia inrichting
    Theater & podia inrichting

Theater & podia inrichting

AEsound is toeleverancier van tientallen theaters in Benelux, onze klanten kunnen bij ons terecht voor een advies op maat, aanschaf van een complete theaterfaciliteit of enkel de nodige uitbreiding op het huidige systeem.
Het verhuurassortiment sluit naadloos aan op de geleverde materialen binnen de door AEsound/ Onderwijstheater gefaciliteerde theaters. Hierdoor kunnen we eventuele storingen direct verhelpen, zodat de klant zonder problemen de voorstelling kan voortzetten.

Onderwijstheater
Dochteronderneming Onderwijstheater is het aangewezen bedrijf voor advies en montage van een technische en decoratieve invulling voor uw theater. Onderwijstheater faciliteert voornamelijk theaters binnen onderwijsinstellingen, theaters en overheidsgebouwen. De Onderwijstheater slogan is niet voor niets:

“Wij creeren het theater, u bepaalt de invulling”

Het Onderwijstheater levert een belangrijke bijdrage binnen de onderwijssector aan het proces van persoonlijke groei en ontwikkeling. Leerlingen ontwikkelen hun gevoel voor eigenwaarde, zelfvertrouwen, drama, expressie, emotie, respect, maar ook elementen zoals techniek, precisie en timing komen met het Onderwijstheater aan bod. Daarnaast is de school een faclilteit rijker.

Voor recente informatie en geleverde projecten ga naar:
www.onderwijstheater.nl of maak een afspraak in onze showroom.