Multimedia
Multimedia

Multimedia

Een goed beeld is van essentieel belang, wanneer u een boodschap probeert over te brengen naar uw klanten.
Projectoren, led, lcd en projectie-schermen zijn er in heel veel soorten met allerlei verschillende eigenschappen en doeleinden. De ontwikkelingen in deze technieken gaan als een vogelvlucht.

Beamers van formaat


AEsound beschikt over diverse high outputprojectoren voor grootprojectie. Naast de projectoren zijn de verschillende lenzen, zoals tele-, zoom- en groothoeklenzen van belang. Hiemee bepalen we de grootte van het beeld en de afstand van de projector naar het projectiescherm. AEsound beschikt over een grote voorraad electrische rol en fastfold schermen met diverse afmetingen. www.panasonic.nl- www.vivitek.com


LED beamers
De grondlegger van de eerst LED projectoren is de producent Casio. De projectoren zijn erg betrouwbaar, hebben een levensduur van 20.000 uur (24/7 projectie) en hoeven niet te koelen na het uitschakelen. De eigenschap van energiezuinigheid van LED is hier natuurlijk ook van toepassing. Bij het  opstarten geven de projectoren direct 100% licht weer. De projectoren zijn voorzien van USB aansluiting (voor het afspelen van een movie/ slideshow). Daarnaast hebben ze een dongel aan boord voor draadloze LAN verbinding met de computer. Er verschijnt een unieke code op het projectiescherm wanneer u met de code op de laptop inlogt zal er een gecodeerde verbinding ontstaan. Hierdoor kunt u alle ruimtes van uw instelling of bedrijf  voorzien van draadloze beamers zonder dat er storing zal ontstaan. Het is een lange termijninvestering, de beamers zijn wel prijziger dan de conventionele beamer met normale lamp, maar deze projector heeft de eerste 20.000 uur geen lampwissel nodig. Green KEY proof! De ideale oplossing voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.
www.casio-europe.com.nl

Casio XJ Beamer      Casio Pocket

24/7 Flat-screenschermen
Naast een beamerprojectie neemt AEsound ook graag de verantwoordelijkheid voor het leveren van Flat-screenschermen. Het grote verschil van de schermen voor thuisgebruik en commercieel gebruik verschillen niet alleen in prijs. De schermen zijn gemaakt voor 24uur, 7 dagen per week gebruik. Inbrandoplossingen en speciale koelingen zijn bij deze schermen van wezenlijk belang. Via speciale software kunnen matrixen,  reclame-uitingen en bewegwijzering eenvoudig worden weergegeven. AEsound is ook in staat schermen (in welke positie dan ook) aan elkaar te koppelen zodat een groot scherm ontstaat welke door speciale software wordt aangestuurd.
www.panasonic.com
PAN-TX55CX680BLCD Videowall

LED screens


Voor de grote toepassingen van displays maakt AEsound gebruik van zogeheten LED screens. U heeft ze vast wel eens gezien, de grote displays langs de weg, op gebouwen en op televisie als weergave van decor. Binnen de showwereld worden ze  heel veel toegepast als informatie of decorweergevers.  De techniek is namelijk behoorlijk in ontwikkeling en de schermen zijn hedendaags vrij  kostbaar in aanschaf. AEsound is op de hoogte van de nieuwste onwikkelingen op het gebied van deze complexe LEDschermen. Voornaam is de refresh rate en de pitchafstand voor een goed beeld op een relatief korte afstand.Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.