Licht en geluid verhuur Noord-Brabant

Licht en geluid verhuur Noord-Brabant

Op zoek naar verhuur van professioneel licht en geluid in Noord-Brabant? AEsound is gespecialiseerd op het gebied van audiovisuele apparatuur. Met een groot aanbod van professionele audio, licht en multimedia producten kan AEsound u een compleet assortiment aanbieden.

Graag maakt AEsound een aanbieding voor een compleet pakket bij u op locatie. AEsound staat garant voor high end producten en met een hoge service graad. Ook bij u in Bommelerwaard is AEsound actief voor het leveren van uw totaalproject.

Ons licht en geluid verhuur aanbod Noord Brabant:


  • Audio: Geluidsinstallaties, speakersystemen en randapparatuur
  • Verlichting: Theaterspots, blinders, stroboscopen, LED doeken, moving heads, laser heads, dimmers en meer
  • Multimedia: Beamers, LED beamers, flat-screenschermen, LED schermen
  • Rigging: Het verantwoordelijk ophangen van materialen boven publiek en artiesten
  • Special effects: Foggers, hasers, rookmachines, windturbines, bellenblaasmachines en meer

Graag maakt AEsound een aanbieding voor een compleet pakket bij u op locatie. AEsound staat garant voor high end producten en met een hoge service graad. Ook bij u in Noord-Brabant is AEsound actief voor het leveren van uw totaalproject.

Naast het verhuur van audio, verlichting, multimedia en rigging heeft AEsound ook een verkooptak. We verkopen licht en geluidsystemen binnen een aantal marktsegmenten, bekijk ze hier. Service staat bij AEsound erg hoog in het vaandel. Bent u benieuwd hoe wij deze service garanderen? Kijk eens op onze service pagina.

Heeft u interesse, vragen of een opmerking? Neem contact met ons op.