• Fitness & wellness centra
    Fitness & wellness centra
  • Fitness & wellness centra
    Fitness & wellness centra

Fitness & wellness centra

U kent allemaal wel de instructeur met de headset, vaak is deze niet of nauwelijks te verstaan. Dat is natuurlijk niet gek wanneer de muziek behoorlijk hard staat en u met een groep van 15 personen aan het trainen bent. Er moet dan werkelijk in de microfoon geschreeuwd worden om boven de ruis en de muziek uit te komen. Het schreeuw en vervorm effect komt doordat de druk op de microfoonmembraam te hoog wordt, hierdoor vervormt het signaal. Vaak wordt er uit budgetoverweging te goedkope headsets gebruikt, waarbij de microfoon bij 100 db dichtslaat of vervormt.

AEsound is dealer van Aeromic & Fittnes audio. Een speciaal ontworpen hoge kwaliteit headset welke transpiratie bestendig is. Deze headset is uitermate bestand tegen water en zweet. De fabrikant garandeert een levensduur van 2 jaar met 50 trainingen in de week. Omgerekend is dat nog geen 10 eurocent per training. 
www.fitnessaudiodistributors.com

Headset

Naast een goede geluidsbron als een headset zijn de schakels als een goede mengtafel, versterkers en speakers ook van wezenlijk belang. Gebruik speakers met een goede midrange vertegenwoordiging, in het midden gebied zit voornamelijk de spraakverstaanbaarheid verborgen. 

De sfeer en uitstraling van de ruimte kan worden bepaald met ons assortiment - directe en indirecte LED verlichting. 
Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom.