Licht verhuur
Licht verhuur

Licht verhuur

Verlichting verhuur


Verhuur topkwaliteit verlichting? Binnen de AEsound huursector zijn diverse soorten verlichting verkrijgbaar met verschillende eigenschappen, doeleinden en vermogen. Theaterspots, blinder, LED-spots en veel meer soorten verlichting. AE Sound levert u advies op maat, met ervaring uit het verlichtingsvak. Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.


Conventionele theaterspots


AEsound werkt uitsluitend met professionele theaterarmaturen van het Italiaanse merk LDR. Een spot met een zeer betrouwbaar en nauwkeurig karakter. De armaturen lopen uiteen van par, fresnel, pc, profielen, horizon armaturen en volgspots. De wattage loopt uiteen van 400watt tot 2,5 KW.
www.Ldr.it
Licht verhuurLamp verhuur   multipar

Blinders en Strobsocoopen.


Blinders zijn voorzien van 2, 4, 8 of meer aircraft spots, ze stralen dan ook erg ver en zijn in staat een groot gebied aan te stralen. Met blinders of sunstrips kunnen verschillende patronen en chases gemaakt worden waardoor de blinders dynamisch worden. Stroboscopen hebben ook een blindfunctie, deze geven zeer snelle intensere lichtflitsen. 
www.highlite.com/nl - www.musiclights.it
blinder verhuurstrobo 3000  city flash stroboscoop

LED theaterspots


LED spots zijn niet meer weg te denken binnen onze branche, LED is enorm in opkomst. De veelzijdigheid naast de zuinigheid en duurzaamheid, is enorm. Denk aan de 12 miljoen kleurencombinaties gecombineerd met een warme en een koude witte kleur. Het complete kleurspectrum is aanwezig in 1 spot. Door alle spots via een digitaal signaal door te koppelen kunnen alle lampen tegelijk kleuren, flikkeren en pulseren. De sfeer van onweer, tot zwoele avond óf juist koude winter kan met één druk op de knop gerealiseerd worden. De theaterarmaturen lopen uiteen van RGB, Fresnel, PC, profiel met automatische iris en focus tot LED stroboscopen, LED UV armaturen, LED movingheads, LED sunstrips etcetera.
www.dts-lighting.it - www.cameolight.com -

    

LED sterrendoeken.


AEsound beschikt over RGB sterrendoeken, deze zwarte moltondoeken kunnen worden opgehangen als achtergrond, tunnel, of hemel. Door voor het sterrendoek een wit doorzichtig voile te hangen krijgen we een hippe maar ook sjieke sfeer. Ideaal voor een lounge effect, maar ook geschikt voor zakelijke omgevingen. Naast de normale led sterrendoeken is AEsound dealer van Showled animatiedoeken. Met deze doeken kunnen gigantische animaties via software over het doek gestuurd worden.  www.showled.com

LED sterrendoek  sterrendoek  show LED marilyn monroe

Geautomatiseerd licht


Movingheads zijn in de theaterwereld niet meer weg te denken, een beweegbare spot welke via de lichttafel bestuurd kan worden. Een spot heeft het DMX protacol aan boord waardoor de movinghead met elke willekeurige lichttafel kan communiceren. De movingheads zijn uitgevoerd met een kleurenwiel, gobowiel, prisma, frostfilters, iris, zoom en focus. De meest gangbare spots kunnen 430 graden roteren in horizontale rotatie en 270 graden in vertikale rotatie. De spot kan in een scene worden meegeprogrammeerd of kan stand alone als programma fungeren.
www.robe.cz - www.JB-lighting.de

robe 250 ATSunstrip Pro

Lasershow


3D animaties op uw bedrijfsopening tot de grote lasershows op dance-events. AEsound faciliteert:
- Full colour lasers
- geprogrameerde 3D lasershows op maat
- Green high power eventlasers
- Hasers, blowers en rookmachines

Lasershow verhuur

Expo verlichting


Voor beursen en exposities maakt AEsound gebruik van gasontladingslampen. De armaturen zijn van afstraling te switchen door de lenzen afzonderlijk te wisselen. De spot is hierdoor flexibel in te zetten en daardoor zeer multifunctioneel. Gasontlading is niet te dimmen en geeft zeer hel licht. De spots zijn koud of warm wit, door te filteren met correctiefilters bereiken we de juiste kleurtemperatuur.
beurs verlichting

Licht consoles & dimmers


Stuurtafels zijn er in diverse soorten voor conventioneel en geautomatiseerd licht. Beide lichtconsoles werken met hetzelfde protocol DMX 512. De lichttafels communiceren via het digitale DMXprotocol. De dimmers, movingheads, rookmachines of ledspots kunnen worden afgesteld door de unit op het juiste startkanaal te plaatsen. De nieuwste lichttafels en armaturen praten via IP adres. Er wordt in deze vorm een netwerk gevormd door CAT6 bekabeling i.p.v. DMX bekabeling. Het voordeel van IP is dat je niet gebonden bent aan 512 kanalen. AEsound werkt met dimmers van het merk Strand lighting en Electron en met lichtconsoles van de merken: JBlighting, SGM, Strand-lighting, Dashlight, Sunlight en Zerro 88.
www.jb-lighting.de - www.strandlighting.com - www.electron.gr  - www.sgmlight.com-  www.zerro88.com

Licon 1XLicon FX  
 

Outdoorverlichting


Sky tracers, city colours, city flash armaturen behoren tot de outdoor range. Met een IP65 status mogen deze apparaten in weer en wind worden ingezet bij evenementen. Movingheads worden voorzien van een speciale raindome zodat alle type heads kunnen worden ingezet. AEsound beschikt over diverse outdoor armaturen waaronder de Studio Due Space flower van maar liefst 3000watt.
www.studiodue.com

  Sky Tracer  Spaceflower 3000


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.