Nieuws

AEsound@Bavaria-Swinckels congres

« terug naar het overzicht
21-01-2017 - Thinc ahead
In opdracht van onze trouwe klant Thinc ahead te Eindhoven mocht AEsound de volledige techniek verzorgen voor het Bavaria en Swinckels congres in het gastvrije Van Der Valk hotel te Eindhoven. De 040 zuid congres zaal was omgebouwd tot een zwarte doos constructie van 10m breed x 20m lang en 5m hoog. Hierin vonden de presentaties plaats (voor ruim 120 personen) op een 6m breed LEDscherm met een 3,9 pixel afstand. Een Full HD resolutie zorgde voor een indrukwekkend plaatje. Zeker gezien de introductie van de nieuwe Swinckels commercial was het LED scherm een echte eye catcher. 



Bavaria - Swinckels
Bavaria, een wereld speler van formaat! Een zeer gedreven familie bedrijf met een nuchter filosofie en trots op haar product. Wij wensen Bavaria veel succes toe met het behalen van hun beoogde doelen. Namens het AEsound team dank voor deze mooie productie!.



Fohhn audio GMBH
AEsound werkt inmiddels al wat jaren met het toonaangevende audio merk Fohhn. Na aanschaf van de bijzondere LX601 lijnstalers hebben we het pakket uitbereid met LX61 lijnstalers en XS22 subwoofers voor de kleinere bijeenkomsten tot 300 personen. De LX61 luidsprekers zijn ook uitermate geschikt voor live optredens in zowel theaters als horeca gelegenheden.



Wij danken het Team van Thinc ahead wederom voor het vertouwen in onze diensten !!