Verkoop

De verkooptak speelt bij AEsound een grote rol, waarbij ondersteuning, advies, know-how en aftersales de belangrijkste meerwaarde binnen het verkoopproces zijn. AEsound levert voornamelijk audiovisuele, licht en geluidsystemen binnen de Benelux. Wij hebben een aantal core-business marktsegmenten onder de loep genomen die wij uitstekend kunnen helpen met het realiseren van robuuste geluidsinstallaties en lichtsystemen.  

AEsound verkoopt voornamelijk audiovisuele-, licht-, en geluidssystemen aan uiteenlopende doelgroepen. Hieronder staat per groep/segment wat wij zoal kunnen realiseren.

Zakelijke en Industriële markt
Invulling van licht en geluid van een auditorium, congreszaal, maken van omroepsystemen in magazijnen voor zowel binnen- als buitenterrein.

Overheid & Onderwijsinstellingen
Verzorgen van interactieve digitale presentatieschermen met touchfunctie van Activpanel.

Theater en podia
Wij hebben in het verleden al tientallen theaters en podia mogen leveren. Bij ons kunt u terecht voor advies op maat of complete ontzorging op gebied van een theater of podiumfaciliteit. 

Horeca en uitgaanscentra
Als u op zoek bent naar een hoge kwaliteits geluidssysteem bent u bij AEsound op de juiste plek. Wij leveren betrouwebare systemen waar u jaren mee vooruit kunt. 

Fitness & Wellnesscentra
Voor een geluidssysteem binnen uw locatie of headsets voor uw fitnessinstructeurs waarmee ze opdrachten over de speakers kunnen uitspreken moet u bij AEsound zijn.AEsound high end segment....audio

       

AEsound high end segment.... light
                                                                       
    

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.