Licht en geluid verhuur Utrecht

Licht en geluid verhuur Utrecht

Op zoek naar verhuur van professioneel licht en geluid in de Utrecht? AEsound is gespecialiseerd op het gebied van audiovisuele apparatuur. Met een groot aanbod van professionele audio, licht en multimedia producten kan AEsound u een compleet assortiment aanbieden.

Ons licht en geluid huuraanbod in Utrecht:


Audio: Geluidsinstallaties, speakersystemen en randapparatuur

Wij verhuren topkwaliteit speakers van verschillende audiomerken. Voor wat voor doel/evenement dan ook, wij hebben het geluidsysteem voor u. Ons aanbod varieert van (conventionele) speakersystemen, line source systemen en line array systemen tot aan randapparatuur en microfoons.

Verlichting:

Naast geluidsystemen verhuren we ook bijbehorende topkwaliteit verlichting. Ons aanbod varieert van theaterspots, blinders en stoboscopen tot aan LED doeken, moving head en lasers.

Multimedia: Beamers, LED beamers, flat-screenschermen, LED schermen

Een goed beeld is van essentieel belang, wanneer u een boodschap probeert over te brengen naar uw klanten. Wij verhuren daarom ook topkwaliteit beamers, projectoren en LED screens.

Rigging: Het verantwoordelijk ophangen van materialen boven publiek en artiesten

Wij specialiseren onszelf in het verantwoordelijk ophangen van materialen. Wij doen dit met gekeurde materialen en voldoen aan de Europese regelgeving. Naast rigging verzorgen we ook trussing, waarmee we alluminium brug constructies maken.

Special effects:

Foggers, hasers, rookmachines, windturbines, bellenblaasmachines en meer.

Compleet pakket

Graag maakt AEsound een aanbieding voor een compleet pakket bij u op locatie. AEsound staat garant voor high end producten en met een hoge service graad. Ook bij u in Utrecht is AEsound actief voor het leveren van uw totaalproject.

Naast het verhuur van audio, verlichting, multimedia en rigging heeft AEsound ook een verkooptak. We verkopen licht en geluidsystemen binnen een aantal marktsegmenten, bekijk ze hier. Service staat bij AEsound erg hoog in het vaandel. Bent u benieuwd hoe wij deze service garanderen? Kijk eens op onze service pagina.

Heeft u interesse, vragen of een opmerking? Neem contact met ons op.