Nieuws

Stream your event!

« terug naar het overzicht
17-11-2020 - Streamen is een nieuwe manier van een presentatie LIVE aan groot publiek tonen zonder het bijzijn van personen in de presentatieruimte. Uw presentatie kan worden uitgezonden op een online platform, waarbij zowel de presentatie als de presentator in beeld komt. Tijdens de presentatie kan via een beeldmixer geswitched worden tussen verschillende bronnen zoals laptops, bluray players, camera's enz.

Wanneer alleen een camerabeeld gewenst is, bijvoorbeeld tijdens een uitvaart kan direct gestreamd worden vanuit de camera. Met de aanschaf van de nieuwe JVC 4K camera's kan AEsound naast streamen op het internet ook de hoogste kwaliteit leveren voor live events in de nabije toekomst. AEsound beschikt ook over een beveiligde server welke dient als inlogplatform voor uw klanten of collega's. U kunt ook direct streamen naar publieke diensten zoals youtube, twitch enz. Echter zijn deze diensten openbaar en kan iedereen meekijken naar uw live-stream. 

Het is van wezelijk belang dat u tijdens de stream gebruik maakt van steunlicht en wellicht een mooi decor op de achterzijde van uw stream. Dit kan natuurlijk op elke willekeurige locatie of in uw eigen pand. Zorg voor een dynamisch plaatje door bijvoorbeeld iets uit te lichten in kleur zodat de kijker niet naar een saaie achtergrond zit te kijken. Het kan zeer eenvoudig maar AEsound heeft ook alle middelen om uw locatie te voorzien van een complete studio! O.a. decor, podia, licht, theatertextiel en LCD-schermen. 

Bekijk hier de prijsstelling AEsound group Live Stream voor het opzetten van een live stream voor uw event! Zowel prive (beveiligde) stream als openbaar voor een groot publiek.