Professioneel Audiovisueel - Audio - Geluid - Licht

Professioneel Audiovisueel - Audio - Geluid - Licht

Bent u op zoek naar de juiste partner op het gebied van professioneel audio, licht en multimedia? AE Sound is de technische en audiovisuele partner waar u naar op zoek bent. AE Sound heeft veel ervaring met het professioneel realiseren van de juiste audiovisuele productie voor evenementen in zowel de entertainment (bijvoorbeeld dance-feesten, concerten, theatervoorstellingen) als de zakelijke sfeer (bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, productpresentaties, beursstands). Voor een impressie van onze producties zie onze ‘media’-pagina.

AE Sound verzorgt zowel de productie als de verhuur van het audiovisuele aspect van uw evenement en heeft zeer uiteenlopende projecten gerealiseerd. Het aanbod aan professionele apparatuur is zeer divers en nagenoeg alles is daarin mogelijk bij ons. Onderstaand een overzicht van onze apparatuur die beschikbaar is voor de verhuur:
  • Audio: Geluidsinstallaties, speakersystemen en randapparatuur
  • Verlichting: Theaterspots, blinders, stroboscopen, LED doeken, moving heads, laser heads, dimmers en meer
  • Multimedia: Beamers, LED beamers, flat-screenschermen, LED schermen
  • Rigging: Het verantwoordelijk ophangen van materialen boven publiek en artiesten
  • Special effects: Foggers, hasers, rookmachines, windturbines, bellenblaasmachines en meer
  • Mobiele podiums: 90m2 podium is te huur inclusief op en afbouw en transport

U bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen om dat u op zoek bent naar een partij die het licht, geluid en eventuele andere aspecten van uw evenement kan verzorgen. Een overzicht van events waarbij dit verzorgen:

Neem vrijblijvend contant met ons op en wij informeren u graag naar de mogelijkheden.