Nieuws

AEsound@ Bavaria festival 2019

« terug naar het overzicht
15-08-2019 - AEsound faciliteerde afgelopen weekend het Bavaria festival op het terrein van de Royal Swinkels brouwerij.
Vanwege het 300-jarig bestaan waren een 250 tal klanten van over heel de wereld aanwezig om de ''ultimate festival'' beleving mee te maken. AEsound verzorgde de complete stage, licht, geluid, LED-display en de special FX. De dag werd ingevuld door een live-act van de Dames Draaien Door en Showtek! Audio
Het geluidsysteem was fors aanwezig. Er is gekozen voor een oversized systeem voorzien van 6 stuks Fohhn PS-9 subwoofers in combinatie met 4 stuks Fohhn PT70 topkasten. Het volledige systeem aangestuurd met een CADAC live 1 mengtafel & Sennheiser draadloze microfoons & Pioneer DJ gear!  Voldoende druk en dekking voor 1.500 - 2.000 personen.

  

Licht & Special FX
Onze nieuwe aanwinst JBlighting P7 movingheads werden met succes ingezet, naast het bewegend licht ook LED-spots, rookmachines, windmachines, CO2 & stadium shots.

LED-display
Voor de visuals van de VJ werd gebruik gemaakt van een display van 6m breed x 3,50m breed van Gloshine LM 3,9mm pitch afstand. Tevens liep het LED-displayscherm van de DJ-booth door in de grote display. 

Speciale dank aan Thinc Ahead & Bavaria voor de mooie opdracht!