Geluidstechniek Bommelerwaard – Kerkdriel – Zaltbommel

Geluidstechniek Bommelerwaard – Kerkdriel – Zaltbommel

AEsound is specialist in geluidstechniek in de regio Bommelerwaard, Kerkdriel en Zaltbommel. AEsound levert showmateriaal en diensten in de vorm van een totale productie, losse verhuur en verkoop van Audiovisueel, licht- en geluidsapparatuur.  Hieronder vindt u meer informatie over onze diensten.

Productie
Bent u op zoek naar de complete productie van de geluidstechniek op uw evenement? AEsound is de specialist in geluidstechniek en verzorgt uw evenement tot in detail.  AEsound werkt met ervaren geluidstechnici uit de theater- en livebranche, de vakbekwaamheid van de geluidstechnicus bepaald samen met de  “high-end geluidsystemen” uiteindelijk het gewenste resultaat.

Verhuur
Ook voor het huren van hoge kwaliteit geluidsinstallaties kunt u bij AEsound terecht.  Zowel particulier als bedrijf -en overheidsinstellingen.  AEsound verhuurt diverse audiomerken van midden tot high end segment met verschillende eigenschappen en vermogen, toegespitst op alle mogelijke toepassingen. Of u nu een theater gaat maken, een congres organiseert of een band wilt versterken, voor ieder event selecteert AEsound de juiste geluidsinstallatie.

Verkoop
AEsound specialiseert zich naast de verhuurafdeling ook in de verkoop van geluidsinstallaties. Daarnaast neemt AEsound graag een adviserende rol aan bij het realiseren van uw totale audiovisuele project. Realistische adviezen in combinatie met uw wensen en budget. AEsound levert geluidsinstallaties voor verschillende sectoren, hierbij kunt u denken aan de zakelijke & industriële markt, overheid & onderwijsinstellingen, theater & podia inrichting, horeca & uitgaansgelegenheden, fitness en wellness-centra, of op uw jacht of in uw woning.

Heeft u interesse in onze diensten of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.